Goyasails.dk

 

Goyasails DK købs og leveringsbetingelser gældende fra Maj 2014.

 

Valg og indkøb af windsurfing udstyr er en meget personlig opgave, da valget i stor udstrækning er baseret på følelelser frem for faktuelle ydelses kriterier.

Goyasails DK er således hverken en internet- eller telefonsalgs butik. Vores varer kan besigtiges på vores adresse og meget gerne afprøves på vandet, når forholdene er til det – inden de bestilles hjem til Danmark.

 

Leveringstiden er sædvanligvis omkring 10 dage.

 

Goya windsurfing har 7 sejl serier i forskellige størrelser, 5 board serier – ligeledes i forskellige størrelser, master, bomme, mastforlængere ect. Alle komponenter kan mikses for at give brugeren præcist den følelse brugeren ønsker. Goya windsurfings produktsortiment består af mere end 100 produkter.

Goyasails DK anbefaler vores kunder, at de sætter sig grundigt ind i hvilke behov de har, inden de udvælger og bestiller windsurfingudstyr. Vi har ikke lager i Danmark og tager alle bestillinger hjem som special ordre, hvorved vores kunder ikke har returret.

 

Det Danske windsurfermarket er kendetegnet ved at være meget individuelt og prisfølsomt. Goyasails DK anbefaler, at man planlægger at beholde sit udstyr i mindst 2-5 år. Såfremt man som kunde foretager et fejlkøb vil gensalgsværdien på brugtmarkedet ofte være nede på ¼ til ½ delen af ny-prisen, allerede fra at produktet er leveret og det kan være vanskeligt at finde en køber der har samme udstyrsbehov som man selv har.

 

Goyasails DK yder jvf. Købeloven 6 måneders garanti og efterfølgende 18 måneders reklamationsret i forhold til fabrikationsfejl. Fejlbetjening, overbelastning og almindeligt brugsslid er ikke omfattet af garantien. Windsurfing udstyr bliver ofte brugt i ekstreme betingelser og det er ikke ualmindeligt at brugeren overskrider produktets designmæssige holbarhed. Dette er ikke en fabrikationsfejl, da produktet er et kompromis mellem vægt, ydelse og holbarhed. F. Eks. Ville et produkt der var designet til maksimal holdbarhed være uinspirende at sejle på, samtidig med at performance ville være ringe.